søndag 23. januar 2011

Litt fra huset.

Her er en liten oppdatering fra husprosjektet vårt. Har kommet et godt stykke på vei nå og begynner se enden på prosjektet. Her skal vi flytte inn, om ikke lenge!! Rart, men det blir deilig. kjenner det bare jeg ser på bildene, hvor godt det vil bli å bo her. Vi har bestilt garderober, innredning til vaskerom og kjøkken etc. fra Ikea
Her kommer noen bilder fra huset, slik det er nå, men det går fort framover og i slutten av februar kommer kjøkkenet og resten av bestillingen fra ikea. Håper vi kan begynne montere noe av dette da! :)


Her blir det spiseplass. Bildet er tatt fra kjøkkenkroken.
Her skal TV'n stå (under de små vinduene)
Her blir det sofakrok. Skal ha stående panel som vi skal male på høyveggen.
Her ser vi mot kjøkkenkrok og spiseplass.
Mot spiseplass fra sofakroken.

Her er jeg igjen..

Tenkte jeg skulle få til å skrive litt jevnt i bloggen min, men slik ble det jo ikke.To mnd. etter siste innlegg kommer jeg endelig med et nytt.  :)
Tenkte jeg skulle vise fram tøfflene jeg sydde før jul. Disse ble sydd  til gutten vår på 7 år. De er laget av en godt tovet ullgenser og stoff fra en bukse. Bak har jeg brukt en bit av et retro sengetøy.
Mønstert er hentet fra "Brukt på nytt" av Kathrine Gregersen . Det er forresten en veldig inspirerende og fin bok, som anbefales! Sydde et par til datteren vår også, men de har jeg ikke tatt bilder av enda.