søndag 23. oktober 2011

Kjøkken














Nå er kjøkkenet vårt, så og si helt ferdig. Bare noen få lister og ei foring, ved oppvaskmaskina som mangler. Trives godt på kjøkkenet! Har god plass, god utsikt og nærhet til stua, slik at jeg er sammen med familien, selv om jeg jobber på kjøkkenet.  :)

Nå kan vinteren bare komme...





Ja, nå er jeg klar for vinter! Fikk ryddet på verandaen, tømt potter med sommerblomster og endelig fått innkjøpte løker i jorda. Gleder meg til vinter, men vet jeg har noe fint i vente, når våren kommer.
Har plantet forskjellig løk i pottene, sortert etter høyde, farger og blomstringstid. Det kommer til å bli så fint!! :)

fredag 21. oktober 2011

Drømmeskog

Disse står høyt på min ønskeliste altså. Tenk å ha disse på bordet i adventstiden.*drømme*


De er forresten fra Kahler og heter Avvento. Har ikke funnet noen norsk nettbutikk som selger disse. Bor jo så langt unna butikker, som Illums bolighus og Ting, som selger dem, så jeg må nok finne en nettbutikk å bestille fra.

Har funnet dem i flere danske nettbutikker, men er jo litt bekymret for at det skal bli dyrt med toll, moms og jeg vet ikke hva... Men fine er de i hvertfall!! :)

onsdag 19. oktober 2011

Nytt sofabord






Den snille og flinke pappan min, har laget det nydeligste bord til oss. Det perfekte sofabord, spør du meg.  Liker det godt og blir glad,  hver gang jeg ser det.
Takk pappa!! :)

mandag 17. oktober 2011

Ugle




Denne ugla fant jeg hos en lokal bruktbutikk. Falt for den med en gang og selv om jeg delvis har ilagt meg selv forbud, mot slike kjøp, ble den med meg hjem. Betalte 30kr for den og det står gravert "Hadeland" under, så jeg innbiller meg at det var et kupp på flere plan. :)

Terapi



Ja, for det er vel egentlig det. Trenger nemlig daglig hjelp til å huske akkurat dette, at det ikke hjelper å bekymre seg for alt mulig.  Derfor har jeg plassert dette på kjøkkenvifta, sammen med sukkerstrøeren fra Alessi. Føler det hjelper altså! :)

søndag 9. oktober 2011

Livstegn

Har vært en travel sommer og høst, med flytting og alt det medfører. Holder på å bo oss inn i nyhuset nå og her er noen bilder. :)